Gula

Att skaffa ett barn betraktas som en naturlig följd på en relation. Men ingen självklarhet för alla. Medicinska problem kan ställa till en del vid försöken att alstra barn.
Men problem är till för att övervinnas. Så det finns några metoder att få barn i all fall. Eller åtminstone öka sannolikheten för det.
Den högsta sannolikheten att får barn är via adoption, där är utfallet 100%.
Men det är ingen metod som en del tvekar inför, dels så är barnet inte sprunget ur föräldrarna på det där sättet som konventionen säger att det skall vara. Sedan tar det också lång tid och kan bli mycket kostsamt.
Andra metoder för att skaffa barn är insemination via IVF som inte alltid lyckas men kostnaden är lägre. Och om det lyckas så är barnets genetiska ursprung från föräldrarna.
En faktor som kan ha stor betydelse för en hel del.

Visserligen kan det tyckas lite märkligt att härstamning skall ha en sådan stor betydelse för en del. Det kan kanske förklaras med något arv från människans ursprung som ligger dolt hos oss.

Nästan vad man en söker så dyker det upp olika erbjudanden att får saker och ting gratis. Det är att få en gratis bläckpatron, kläder eller vad det nu kan vara. Man undrar lite ibland vad själva vitsen med det hela kan vara. Visserligen är väl syftet att få folk att fortsätta vilja gilla det de får så de börjar betala för det längre fram.  Men det lär väl gå som det gjorde med alla de där bokklubbarna som gav bort de första böckerna gratis. Och det fungerade ju inte heller så numera får de ta betalt för dem.