Gula

Man kan ju alltid hoppas på att en vigselring är för evigt, eller i varje fall tills det blir dags att säga tack och adjö. Nu händer det dock att man av en eller annan anledning vill bli av med en vigselring. Farmors gamla ring kanske inte har något särskilt sentimentalt värde efter det att farfar drog till sjöss för att aldrig komma tillbaka. Pengarna man kan få för vigselringen i guld känns mer intressanta än att ha kvar ringen som ett minne om något man helst vill glömma.
Vigselringar i guld går att sälja men man ska förstås vara säker på att man verkligen vill bli av med klenoden. Om man vet att ringen inte längre har någon betydelse, vare sig för en själv eller för andra familjemedlemmar, så kan man lika gärna ta reda på hur mycket den är värd och sälja den.
Guldbutiker brukar köpa vigselringar i guld för att sedan smälta ner dem och skapa nya smycken. Om man går till en vanlig guldbutik så ska de kunna testa din ring och dessutom väga den för att avgöra hur mycket du kan få för den. Om man vill sälja ett smycke i guld så kan man vinna på att besöka flera olika butiker som köper guld. Det pris man får för guldet kan nämligen skilja sig litegrann mellan olika butiker.
För en enda vigselring i guld kan man inte förvänta sig särskilt mycket pengar, och särskilt inte om den håller en låg karat. Finns det däremot diamanter och andra värdefulla stenar i ringen så kanske den kan vara värd lite mer. I detta fall så bör man vara noga med att besöka en butik som verkligen kan guld och ädelstenar. Om de även är aktiva med försäljning av guldsmycken med diamanter så har de förhoppningsvis också den efterfrågan som krävs för att du ska få ett bra pris för din vigselring.

om att någon i ett underhållningsprogram inte ville klä ut sig i kanindräkt. Och att anledningen förklaras dessutom.